Zeilen als personeelsuitje

Jij zit samen met nog een paar collega’s in de personeelsvereniging van je werk. Ieder jaar organiseren jullie een leuk personeelsuitje voordat de zomervakantie begint. Ook dit jaar willen jullie er weer een leuk uitje van maken. Maar wat gaan jullie doen? Het is toch ieder jaar best wel weer een uitdaging om iets leuks en nieuws te bedenken. Zeilboot huren zitten jullie voor nu aan te denken. 

De Friese meren

Als jullie een zeilboot willen huren, dan is een zeilboot huren in Friesland toch wel de beste optie. Friesland staat bekend om haar vele meren en is bij uitstek de mooiste provincie om met de zeilboot erop uit te gaan. Dan mag een vaart over de twee grootste meren natuurlijk niet ontbreken en dat zijn het Tjeukemeer en het Sneekermeer. In de zomer staat de stad Sneek en het Sneekermeer helemaal in het teken van de Sneekweek. Dan vindt er een zeilwedstrijd plaats op het meer en in de hele stad vinden er allerlei gezellige activiteiten plaats zoals een kermis en verschillende festivals. Misschien is er een combinatie te maken.

Combineren met watersport

Water is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met watersport. Als jullie een zeilboot gaan huren in Friesland is het wel net zo leuk om ook watersportactiviteiten te gaan doen met je collega’s. Tegenwoordig is suppen heel erg populair. Vooral onder de twintigers en dertigers. Toevallig heb je ook heel veel collega’s in deze leeftijd. Dan is het misschien wel leuk om een sup cursus te volgen. Lekker afsluiten ergens met een bbq en je hebt een super leuk personeelsuitje geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *