Werken aan je naamsbekendheid? Met bedrukte sleutelhangers lukt dat!

sleutelhanger

Zorgen voor een grote en positieve naamsbekendheid is voor elke onderneming belangrijk. Deze naamsbekendheid leidt namelijk als het goed is tot meer (nieuwe) klanten op de langere termijn. Het lastige hiervan is dat soms wel dat het opbouwen van deze naamsbekendheid nooit echt klaar is. Ga maar na: klanten kunnen na een tijdje ook weer ‘verdwijnen’. Welnu, gratis promotieartikelen uitdelen is al vele jaren een goede manier om je naamsbekendheid een boost te geven. Een sleutelhanger is bij uitstek geschikt om deze actie vorm te geven. Lees hieronder op basis van de ontvangers op welke drie manieren je dit kunt doen.

sleutelhanger

Op deze manieren kun je sleutelhangers zakelijk inzetten

Sleutelhangers kun je op verschillende manieren inzetten met een zakelijke gedachtegang, in die zin dat je ze aan diverse mensen om uiteenlopende redenen kunt uitdelen. De volgende opties liggen hierbij het meest voor de hand:

  • De meest toegepaste strategie met bedrukte sleutelhangers is waarschijnlijk om deze in te zetten als promotieartikelen. De ontvangers van deze bedrukte sleutelhangers zijn dan mensen die je als potentiële klant ziet. Idealiter deel je ze uit op plekken waar ook echt mensen komen die in jouw diensten geïnteresseerd zijn, zoals op een beurs.
  • Je kunt sleutelhangers ook laten bedrukken en als (deel van een) relatiegeschenk geven aan je meest gewaardeerde zakenrelaties. Nu kan het zijn dat je dit wat goedkoop vindt als relatiegeschenk, maar toch; als je zorgt voor een waardevolle persoonlijke bedrukking, dan wordt het vast en zeker op prijs gesteld.
  • Tenslotte is ook de mogelijkheid om bedrukte sleutelhangers uit te delen aan al je eigen personeelsleden een interessante optie. De ontvangers kunnen dit dan simpelweg beschouwen als een klein cadeautje van de leidinggevende, iets wat je populariteit mogelijk ten goede zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *