Voiceover Nederland of Engels

Het maken van een goede bedrijfsfilm is niet zomaar iets wat je even in elkaar zet. Hier gaat veel werk in zitten en het moet dus ook perfect zijn. Veel dingen kun je zelf doen, maar een voiceover Nederland is iets wat veel mensen niet zelf kunnen doen. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die deze voice overs kunnen aanbieden, maar vaak zijn deze bedrijven enorm duur. Dat merkte ook een bedrijf uit Arnhem en zei hebben het hun missie gemaakt om voice overs aan te bieden voor een betaalbare prijs.

Groot aanbod aan voice overs

Als bedrijf die voice overs aanbiedt is het belangrijk om variatie te hebben. Niet iedere stem is even passend voor een bepaalde situatie. Als je bijvoorbeeld een reclame maakt voor een nieuwe mascara is het niet zo passend om hier een zware mannenstem aan toe te voegen. Ook voor voicemails worden vaker lievere stemmen gekozen dan wat zwaardere robuustere stemmen. Deze stemmen zijn daarentegen juist weer goed voor documentaires. Door een goede variatie te hebben kun je zo veel mogelijk klanten helpen. 

Wat nemen ze allemaal op?

Je stem kun je voor veel verschillende dingen gebruiken, maar waarvoor gebruikt Budget Voice Over zijn stemmen allemaal? Ten eerste en de meest bekende versie van een voice over is een reclame natuurlijk. Maar daarnaast is het gebruiken van een stem voor een bedrijfsvideo zeker niet ongebruikelijk. Ook is in een trailer vaak een voice over te horen. Vaak licht de stem de trailer toe met informatie over de film en wanneer deze uitkomt, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Een trailer kan ook een voiceover Nederland gebruiken om te zorgen voor een toelichting tot de film zelf. Een voicemail is ook iets wat je door een voiceover Nederland kunt laten inspreken. Al wordt dit niet vaak gedaan kan het de contact met de klant een stuk persoonlijker maken dan een standaard voice over die iemand 30 keer per dag hoort. Tot slot kunnen de stemmen van dit bedrijf ook een educatieve video inspreken. 

Hoe werkt het?

Het bestellen van een stem gaat heel eenvoudig. Het maken van een bestelling doe je door eerst een stem te kiezen die je wilt. Bij ieder persoon staat een voorbeeld van hoe hun stem klinkt en wat voor opdrachten ze hebben gedaan in het verleden. Verder kun je dan de tekst invoeren die de voice over gaat inspreken en voila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *