Veilig je klus klaren

Breekhamer

Ga je verbouwen en moet je een tegelvloer verwijderen of een muur eruit halen, dan kun je niet om een goede breekhamer heen. De hamer zorgt ervoor dat je er verschillende soorten klussen mee kunt klaren, maar ook in de bouw worden de hamers gebruikt om er bijvoorbeeld funderingen mee te slopen. Maak van twee kamers een kamer door een muur weg te halen, zo zijn er tal van sloopwerkzaamheden die je ermee kunt verrichten in en rondom het huis. Voor de thuisklusser of de professional die er iedere dag mee moet werken.

Voordeel van een hamer om mee te slopen

Het belangrijkste van een sloophamer is dat je er vrij snel mee kunt slopen, met de hand duurt het een stuk langer en heb je veel meer kracht nodig. De hamer zelf heeft veel kracht, waardoor jij dit niet nodig hebt. Natuurlijk zijn er wel verschillende modellen binnen het assortiment van toolsvoordelig.nl, naast de breekhamers vind je ook echte sloophamers in de webshop. Niet ieder hamer is geschikt voor professioneel gebruik, vaak zijn dit de goedkopere hamers binnen het assortiment. let altijd op bij gebruik of je de geschikte beitel hebt om de werkzaamheden te verrichten.

Breekhamer

Verschil in gewicht

De ene sloophamer is de andere niet, met name het gewicht is een belangrijke factor van een breekhamer. Hoe zwaarder de uitvoering hoe zwaardere werkzaamheden je ermee kunt slopen, een lichte hamer is ideaal wanneer je thuis de badkamertegels moet verwijderen maar niet geschikt om in een fundering te hakken. Met een zogenaamd instapmodel kunnen thuisklussers prima werkzaamheden verrichten, op deze manier zijn er veel verschillende dingen waar je rekening mee kunt houden bij de aanschaf ervan. In de webshop van toolsvoordelig.nl vind je ook verschillende merken, zo heeft ieder merk zijn sterke en zwakke punten waaruit je kunt kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *