Twee redenen om een sticker te bestellen voor je bedrijf

pictogram stickers

Stickers worden nog steeds veel te vaak vergeten als het gaat om promotiemateriaal. En dat terwijl er inmiddels zo vaak is bewezen dat ze uitermate effectief zijn! Een sticker bestellen om je merknaam en logo meer aandacht te geven kan direct leiden tot meer klanten. Nu denk je misschien: zijn stickers niet een beetje ouderwets? Het tegendeel is juist waar. Hier lees je een aantal goede redenen om een sticker te gebruiken voor je bedrijf.

magneet stickers

Stickers zijn terug van weggeweest

Jarenlang leek marketing drastisch te veranderen. Alles ging online en iedereen wilde alleen nog maar adverteren via social media. Dat is niet ineens verdwenen maar het is wel veranderd. Steeds meer bedrijven grijpen weer terug naar oude methodes van marketing en het werkt! Je logo overal laten zien, bijvoorbeeld. En dat is waar de stickers goed voor zijn. Plak ze op de pakketten van de producten die je verkoopt, op plak plekken in de stad of deel ze uit bij evenementen. Je kunt zelfs stickers uitkiezen met een functie, bijvoorbeeld stickers die speciaal bedoeld zijn voor het afplakken van een webcam.

raam stickers

Je logo moet zichtbaar zijn

Een andere goede reden om stickers te gebruiken is omdat het nog altijd van groot belang is om je merknaam en logo zoveel mogelijk te tonen aan de wereld. Je bent dan wat men noemt top of mind, oftewel mensen herkennen jouw merknaam en logo sneller en zijn dus ook sneller geneigd om je producten te onderzoeken of direct te kopen.