Social media marketing uitbesteden

https://klikproces.nl/domeinnaam-kiezen/

Wanneer je een bedrijf runt óf werkzaam bent bij een bedrijf dan heb je te maken met vele taken. Een daarvan zal waarschijnlijk het onderhouden van de social media zijn. Maar heb je hier eigenlijk wel tijd voor? Tegenwoordig merken we dat veel bedrijven in de woon- en bouwsector social media ernaast doen, terwijl dit juist een cruciaal onderdeel is van de gehele marketingmix. Maar hoe maak je optimaal gebruik van social media marketing, zonder hier al te veel tijd aan kwijt te zijn? Door jouw social media marketing uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf!


Social media marketing uitbesteden bij BuildSocial

BuildSocial is een social media marketing bureau dat zich richt op bedrijven binnen de woon- en bouwsector. Wij weten als geen ander dat jij het druk hebt binnen jouw sector en je wel gebruik wilt maken van social media marketing, maar hier gewoon niet de tijd voor hebt. En dat is waar wij komen kijken!

Bij BuildSocial heb je de keuze uit verschillende pakketten om jouw social media marketing uit te besteden. Zo heb je al een pakket vanaf slechts € 8,- per dag. Hierin wordt al één social media kanaal van jouw bedrijf onder handen genomen en nemen wij het berichten plaatsen op dit kanaal voor onze rekening. Wel zo fijn, dan kan jij je richten op de werkzaamheden binnen jouw bedrijf!


Hoe werkt social media marketing uitbesteden?

Wij geven bedrijven de ruimte om te doen waar zij echt gelukkig van worden: het realiseren van woondromen voor hun klanten. Om die maximale focus te behouden, ontzorgen wij bedrijven binnen de woon- en bouwsector door het up to date houden van één of meerdere social media kanalen. Jij stuurt ons jouw foto’s van hoogste punten, afgeronde projecten of opleveringen, wij zetten de berichten klaar in speciale tooling én plaatsen deze berichten op jouw social media. Wel zo handig dat social media marketing uitbesteden bij BuildSocial! Meer informatie ontvangen over het uitbesteden van jouw social media? Bezoek dan de website van BuildSocial!