Snel geld verdienen

snel geld verdienen

Stel, je hebt snel geld nodig maar je hebt ook geen zin om de bank te beroven, of een cocaïnehandel te beginnen. Hoe kom je snel aan geld? Daar gaan we het in dit artikel over hebben.

Snel geld verdienen moeten betekent: te veel geld uitgeven

Geldproblemen komen niet uit de lucht vallen. Als je meer geld uitgeeft dan er binnenkomt, kom je in de problemen. Probeer er dus allereerst voor te zorgen dat je meer geld binnenkrijgt en dat je minder geld uitgeeft. Heb je geen werk? Zorgen dat je snel aan werk komt, bijvoorbeeld een fulltime uitzendbaantje of nog beter natuurlijk, een vast contract. Je kan ook meedoen aan medische onderzoeken, ook die betalen goed. Maar soms kan het zijn dat je gewoon echt snel op korte termijn geld nodig hebt. Dan kan je niet anders, en dan moet je echt snel geld verdienen. Hoe doe je dat?

Snel geld “verdienen” met rood staan, of flitskrediet

Een van de manieren om snel aan geld komen is de limiet op je bankrekening voor rood staan te verhogen. In overleg met je bank kan je bijvoorbeeld voor €1000 of € 2000 rood komen te staan. Dit is natuurlijk duur, en banken doen dat ook niet altijd. Je betaalt iets van 6-10% rente per jaar om rood te staan. Maar het is op zich, voor even, een goede oplossing als je veel kleine schulden hebt en je wilt voorkomen dat de deurwaarder voor je deur komt te staan.

snel geld verdienen

Flitskrediet

Een andere oplossing is dat je gebruik maakt van een provider van flitskrediet. Dit gaat over het algemeen erg snel, binnen enkele minuten, maar de rente hierop is hoog. Nu is dat iets van 10%. Maar als je het geld voor korte termijn leent, bijvoorbeeld twee maanden, vallen de kosten mee, rond de 2-3% van het bedrag dat je leent. Dat is veel minder dan je aan al die deurwaarders kwijt bent.

Maar bedenk wel dat je dit maar één keer kan doen. Dat je dit bedrag in twee maanden moet aflossen, en dat veel gestapelde leningen op elkaar je flink in de problemen brengen. Na het flitskrediet heb je even adempauze. Gebruik die direct om niet meer schulden te maken. Wil je meer weten over snel geld verdienen, kijk dan op Bankr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *