Praktische vloer voor school

Schoolvloeren

Schoolvloeren moeten aan heel wat voorwaarden voldoen, maar ook de uitstraling is erg belangrijk. De sfeer van de vloer helpt ook mee voor de motivatie van de kinderen, hoe beter en mooier de vloer hoe meer zin en energie de kinderen krijgen om te leren. Een zwarte vloer in een school is niet echt uitnodigend, daarnaast is werken met leuke kleurencombinaties wel aansprekend. Al is het wel oppassen dat de vloer niet te druk wordt, dit heeft weer een verkeerd effect op de kinderen. Voor praktijkruimten is er weer een heel ander soort vloer nodig.

Mooi vloer met PVC tegels

Een goede en mooie optie is het gebruik van PVC tegels voor de vloer, de duurzame vloer is antislip en vloeistofdicht. Daarom is de vloer geschikt om ook te gebruiken in verschillende praktijkruimtes, denk hierbij aan het scheikunde lokaal waar je werkt met vloeistoffen. Natuurlijk is het ook van belang dat de vloer duurzaam is en eenvoudig is te reinigen. De PVC tegels zijn bijzonder geschikt om ook op een verdieping te gebruiken, ze hebben namelijk een dempende werking waardoor je anderen niet hoort lopen. Ideaal en zeer geschikt voor de hele school.

Schoolvloeren

Geschikt voor ieder soort onderwijs

Welke vorm van onderwijs je ook geeft, schoolvloeren zijn overal voor geschikt. Waar je de vloer ook wilt laten leggen, het is de bedoeling dat de vloer voor jaren meegaat. De vloeistofdichte vloer doe je jaren mee, hiermee voorkom je dat je binnen een paar jaar weer een andere vloer moet laten leggen. De eigenschappen van een PVC vloer zijn niet de enige dingen waarvoor de vloer zo vaak wordt gebruikt, in combinatie met de vele kleuren is de vloer bijzonder populair voor scholen. Rennende en spelende kinderen is geen probleem voor de vloer, voordeel is dat je altijd blijft genieten van een prachtige vloer op school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *