Perfecte bescherming voor buiten

Rambo pantserbeits

Hout krijgt buiten veel te verduren, niet alleen in de winter maar ook in de zomer met UV licht. Een goede laag beits is dan niet overbodig, om het hout goed te beschermen en mooi te houden. Natuurlijk wil je onder alle omstandigheden van de natuurlijke kenmerken genieten, behandel je het hout met Rambo pantserbeits dan heb je een goede beits wat je hout de bescherming geeft die het nodig heeft. Het is niet nodig om elk jaar de beits te gebruiken, pantserbeits geeft maarliefst twee tot zeven jaar bescherming aan het hout. Niet voor niets is de beits zo populair.

Waarom pantserbeits

Je vraagt je misschien af waarom Rambo pantserbeits deze beits zo genoemd heeft, de beits heeft als kenmerk dat het als een pantser om het hout heen blijft zitten. Hierdoor is het hout niet alleen beschermd tegen weersinvloeden, maar ook tegen krassen. Aan de andere kant heb je het voordeel dat de structuur van het hout goed zichtbaar blijft, waardoor je altijd kunt blijven genieten van de prachtige kenmerken. De pure uitstraling van het hout blijft behouden, daarom is de beits geschikt voor alle producten die van hout zijn zoals tafels, vlonders en kozijnen.

Rambo pantserbeits

Eenvoudig om mee te werken

Wanneer je met Rambo pantserbeits aan de gang gaat, hoef je niet eerst een andere laag aan te brengen. De beits kun je namelijk gebruiken voor zowel de voorlak als het aflakken, perfect want op deze manier hoef je geen meerdere soorten beits meer aan te schaffen. Dit bespaart je niet alleen geld, het werkt ook veel eenvoudiger. De pantserbeits is naar wens aan te brengen in een of twee lagen, bij normaal gebruik van de beits kun je met een pot 12m2 beitsen. De beits is er in verschillende soorten voor zowel binnen als buiten, kies voor de juiste glans voor je hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *