Online magazine laten maken? Waar moet ik op letten?

online magazine

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen online magazine? Wilt u graag een magazine die u op ieder moment kunt versturen? Dan is een online magazine een goede en betaalbare oplossing. Vaak is dit in verhouding goedkoper dan offline versies, omdat online magazines langer mee gaan dan offline versies. Daarnaast is het drukken van offline versies duur en heeft u er misschien te weinig besteld of veel te veel. Wat doet u met de overige magazines? Dan heeft u geïnvesteerd in magazines die u niet gebruikt. Dat is natuurlijk zonde. Om deze kosten te besparen adviseren wij om een online magazine te ontwerpen. Deze kunt u deze naar de personen sturen waar u iets mee heeft of waar de magazine naar toe moet. Bent u er eentje vergeten? Met slechts een paar drukken op de knop heeft u een extra online magazine verstuurd. Voor slechts € 60,- kan uw online magazine al gemaakt worden. Het maakt daarna niet uit hoeveel keer u het document verspreidt. Waar kunt u zo goedkoop een magazine laten maken? Dit kan bij Digitaalpubliceren.com.

online magazine

Online magazine kan men via computers, tablets of smartphones doorbladeren.

Het maakt niet uit voor welk mobiele device u de bladerbare PDF wilt maken, want op ieder apparaat is het te lezen. Dat is zo mooi aan de technologie van tegenwoordig. Zowel de traditionele look als een moderne look kan verwerkt worden.  Zo heeft u het gevoel van een fysieke en traditioneel magazine, maar de voordelen van een online magazine! Het grootste voordeel dat u heeft zijn de kosten. Een online magazine bespaart enorm veel kosten die u weer in een andere deel van uw bedrijf kunt stoppen. Is uw bedrijf toe aan een prachtige digitale bladerbare PDF? Neem dan snel contact op met Digitaalpubliceren.com en laat u verassen door de vele mogelijkheden.

Krachtige online documenten

online magazine

Doordat het een betaalbare oplossing is om de juiste content te verspreiden, is een reclamevrij digitaal PDF bestand iets voor u. Dit document kan in iedere stijl gemaakt worden en daarom multifunctioneel. Wilt u bijvoorbeeld de kleur van de omslag veranderen? Geen probleem. Dat is het voordeel van een digitaal bestand. Daarbij kunt u ook denken aan linkbuilding. Misschien werkt u wel veel samen met bepaalde bedrijven en wilt u de links naar hun bedrijf in uw magazine verwerken. Klanten kunnen dan gemakkelijk naar het andere bedrijf switchen.  Wilt u een groot bereik aantikken, maar niet teveel uitgeven? Neem dan een digitale magazine!