Nieuwsbrieven via mail

CSS naar HTML

Iedereen heeft zich wel ergens ingeschreven om een nieuwsbrief te ontvangen, in de regel wordt deze één keer per week verstuurd om klanten of geïnteresseerden op de hoogte te houden van bepaalde acties en promoties. Hierbij is een template HTML nog steeds nodig, al is deze wel anders dan die van een pagina op internet. In complete tabellen is er nog HTML nodig, een hele uitdaging om dit goed voor elkaar te krijgen. Wil je een professionele template voor een nieuwsbrief zonder gebruik te maken van de Mailchimp nieuwsbrief? Dan ben je bij psdnaarhtml.nl aan het goede adres.

template html

Voor het versturen van nieuwsbrieven heb je een online tool nodig als Mailchimp. Hiermee kun je complete nieuwsbrieven in elkaar zetten en deze vervolgens naar veel mensen tegelijk versturen. In de meeste gevallen is het gebruik ervan gratis, met een drag en drop systeem kun je eenvoudig je mail of nieuwsbrief inrichten. Wil je echt een nieuwsbrief in de huisstijl van je bedrijf dan is er veelal een template HTML nodig. Onze specialisten leveren maatwerk om jouw gewenste nieuwsbrief te maken.

Unieke projecten

template html

Voor ons is iedere klant en ieder project uniek, details bepalen in veel gevallen het succes van een project. Geautomatiseerde systemen komen bij ons niet voor, hetzelfde geldt voor tickets. Persoonlijk contact en aandacht hechten we veel waarde aan, waarbij we samen kunnen brainstormen om het beste resultaat voor jouw te bereiken. Tijdens het project zijn er vele mogelijkheden om te communiceren met elkaar, bij ons is de klant echt koning.