Magazijn personeel inhuren om zelf op te leiden

magazijn personeel

Het is een behoorlijke klus op zichzelf: magazijn personeel inhuren. Het lijkt erop dat mensen steeds minder vaak dit soort werk op willen pakken. Ze willen allemaal meer geld, meer vrije tijd en meer mogelijkheden. Dus blijven magazijnen soms leeg. Logistiek is niet meer sexy. Maar waarom zou jij het niet weer sexy maken, zodat het personeel zich aanbiedt? Het kan met de volgende tips.

Geef je personeel kansen

Een medewerker met ruime ervaring zal sneller een baan vinden. Dat is logisch: jij hebt natuurlijk ook liever iemand met veel ervaring in je bedrijf. Maar het zijn juist die mensen die nog weinig of geen ervaring hebben die een enorme drang hebben om zichzelf te bewijzen. Jonge mensen die een kans nodig hebben om zich op te leiden en te laten zien wat ze kunnen. Als jij deze mensen binnenhaalt en ze een opleiding geeft dan zullen ze veel loyaler zijn dan andere medewerkers.

magazijn personeel

Loyaliteit is belangrijk

Het is altijd prettig als je personeel echt betrokken is bij het bedrijf en daar is enige loyaliteit voor vereist. Het is dan belangrijk dat jullie samen echt een team zijn. Dat doe je door ook loyaal terug te zijn. Niet alleen salaris, vakantiedagen en opleiding zijn belangrijk. Luister naar je medewerkers en wees betrokken bij hun leven.