Maak een kerstboom van uw vlaggenmast

Maak een kerstboom van uw vlaggenmast

Veel ondernemers plaatsen ieder jaar met kerst een kerstboom en/of kerstversiering aan op de zaak. Dat is goed voor de werksfeer en veel klanten waarderen het. Mooi meegenomen: aan de buitenkant van het pand trekt het ook nog eens de aandacht van voorbijgangers. Wilt u dit jaar rond de kerst een echte blikvanger bij uw bedrijf? Tover uw vlaggenmast dan om tot led-kerstboom. In dit artikel vertelt Dekker Vlaggen hoe u van uw vlaggenmast een kerstboom kunt maken van wel 10 meter hoog en met 4000 leds!

De Fairybell-kerstboom

Hoe fijn is het om te weten, dat u de basis voor uw kerstboom het hele jaar al had staan? Uw Fairybell-kerstboom bevestigt u namelijk aan uw bestaande vlaggenmast. Zo heeft u binnen no-time een blikvanger met honderden of duizenden leds in uw voortuin of bij de zaak. De ledverlichting van Fairybell hijst u net zo eenvoudig omhoog als uw vlag.

Hoe bouwt u de Fairybell-kerstboom op?

Laten we allereerst eens kijken wat u nodig heeft om uw blikvanger te plaatsen:

  • Een vlaggenmast van 3 tot 10 meter hoog;
  • Een Fairybell-kerstboom (van dezelfde hoogte als uw mast);
  • Toegang tot het 220V stroomnet;
  • Eventueel opties als een tijdschakelaar en een verlengsnoer.

Heeft u alles? Top, dan kunt u aan de slag. Begin met het openen van de doos. Haal de zak met onderdelen eruit en leg deze binnen handbereik. Nu komt u het lichtsnoernet tegen met bovenin een een haak. Bevestig deze haak aan het masttouw. Nu kunt u de kerstboom voorzichtig omhoog hijsen. Er zitten banden met drukknopjes aan de buitenkant. Druk deze dicht. Nu is het tijd om de grondpinnen rondom de mast te plaatsen. De zwarte banden kunt u nu aan de grondpinnen bevestigen. Ziet u de vorm van een kerstboom al ontstaan? In dit stadium kunt u de kerstboom in het gewenste model brengen, door de grondpinnen te verplaatsen. Pak nu het aansluitsnoer erbij en leg deze rondom de mast. U sluit deze aan op de Fairybell d.m.v. de draaistekker. Draai alle koppelingen goed aan. Koppel nu het aansluitsnoer aan de stekker en sluit deze aan op de netvoeding. 

Geniet van het resultaat!

Staat uw Fairybell-kerstboom er niet mooi bij? Laat de feestdagen maar komen!

NB: de afbeelding bij dit artikel is ter illustratie. Wilt u de Fairybell-kerstboom bekijken, klik dan op de link in het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *