Hoe val je op als bedrijf zijnde?

media

Wanneer je een eigen bedrijf hebt kan het lastig zijn om campagnes te bedenken. Je bent natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe klanten maar hoe krijg je deze? De concurrentie is moordend en aantal nieuwe bedrijven blijft maar groeien. Om jou de goede kant op te sturen, geven wij je in deze blog een aantal tips om meer klanten te werven.

Gerelateerde links: 

Val op met je bedrijfskleuren

Vaak zie je nog dat nieuwe bedrijven kiezen voor een simpel logo in zwart wit. Er zijn zoveel van dit soort logos dat je niet meer opvalt. Opvallen met je bedrijfskleuren en logo is eigenlijk gratis reclame. Je maakt 1 keer een logo en dat is het dan. Je kan ervoor zorgen dat je nog meer opvalt met je bedrijfskleuren door bijvoorbeeld kleding te laten maken. Een andere optie is het laten bedrukken van draagtassen met het logo van jouw bedrijf erop.

Wees te vinden op het internetTegenwoordig kan je als bedrijf bijna niet meer om het internet heen. Veel bedrijven zijn failliet gegaan omdat ze de stap naar het internet hebben gemist. Zorg er dus voor dat je vindbaar bent op het internet. Er zijn veel manieren om dit voor elkaar te krijgen. Zo kan je het internet afstruinen naar gratis tips en cursussen of je kan cursussen kopen. Op lange termijn zal de deze investering bijna altijd terug verdienen. Je kan er ook voor kiezen om een bedrijf in te schakelen die zich bezig houdt met jouw online marketing. Genoeg manieren dus om online je visitekaartje af te leveren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *