Het realiseren van nieuwe kunststof verpakking?

kunststof verpakking

Steeds vaker letten wij erg goed op wat wij kopen. Dat er milieubewust wordt gekocht zonder dat er producten verloren gaat. Maar ook de kunststof verpakking blijven we in de gaten houden. Een product in de juiste verpakking plaatsen spreekt voor zich, maar wanneer is een verpakking nu eigenlijk duurzaam? Je wilt immers hiermee de markt veroveren, maar waar denk je dan aan?

Als eerste is het belangrijk om een productie op touw te zetten waarbij er specifiek wordt gedacht aan het milieu. Duurzame verpakking zorgt er immers voor dat het product netjes blijft, maar ook het milieu denken we aan. Bij Naber Plastics wordt er aan beide gedacht. Niet alleen zorgen zij voor een beter milieu, maar ook voor het product zelf. 

kunststof verpakking

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar kunststof verpakking voor voedsel of wellicht om de bloemen in te plaatsen? Dan ben je bij hun aan het juiste adres. Zij kunnen dit vervaardigen door middel van spuitgieten. Daarnaast werken zij volautomatisch wat betekent dat op hoge druk verpakkingen gemaakt kunnen worden.

Werken met machines

Naber Plastics werkt met een groot aantal machines om dit te realiseren. Dit houdt in dat zij op de juiste manier de machines in zullen stellen die vervolgens het werk zullen doen. Met een spuitgietmond zal er onder hoge druk kunststof worden gespoten in een matrijs die koud is. Doordat het matrijs koud is stolt de kunststof vrijwel direct en krijgt het zijn vorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *