Handige tips voor een snellere internet verbinding

Als moderne ondernemer is het belangrijk een snelle, maar ook stabiele internetverbinding te hebben. Er is een groot aanbod aan aanbieders met allemaal verschillende aanbiedingen. Welke is dus de beste voor jou? Zeker als ondernemer is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Een tijdje geen internet kan dodelijk zijn voor je bedrijf. In deze blog hebben we enkele handige tips verzameld om het kiezen iets makkelijker te maken voor jou.

Glasvezel

Glasvezel of kabel internet zijn de twee beste keuzes voor jou. Welke van de twee je kiest, hangt een beetje af van de situatie. Een zakelijk glasvezel verbinding zal meer kosten, maar je hebt wel enkele voordelen. Zo is de snelheid van zowel downloaden en uploaden veel hoger bij een glasvezel verbinding. Dit komt daardoor dat een glasvezelverbinding data met de snelheid van licht kan transporteren. Verder is het ook een betrouwbare verbinding. Als ondernemer is niets erger dan een kapotte internet verbinding.

Een back-up

Zoals al vermeld, kan het catastrofaal zijn om een tijdje geen internet verbinding te hebben. Het is dus handig om een back-up plan te hebben, zodat je niet afhankelijk bent van een verbinding. Zo ga je nog altijd in contact kunnen zijn met je klanten.

Zakelijk verbindingAls ondernemer moet je voor een zakelijke internet verbinding kiezen. Zo een verbinding geeft je meerdere voordelen zoals 24/7 helpdesk. Zo heb je bij problemen snel iemand die het repareert. Een ander voordeel hiervan is dat je ook vaak goedkoper kunt bellen met zo een abonnement. Bij een normale verbinding kan het vaak duren voordat je hulp krijgt. Als ondernemer verlies je dan tijd. En tijd kost geld. Bij een zakelijk abonnement wordt je geholpen binnen de 24 uur.