Geschenken voor iedereen

Kerstpakket

Denk je aan een kerstpakket dan denk je al snel aan een doos waar alleen levensmiddelen in zitten en de bekende fles wijn. Bij kerstpakkettenexpress.nl hebben ze van een pakket een origineel cadeau gemaakt, je kijkt je ogen bij de verschillende soorten die er zijn in het assortiment. Pakketten voor mannen die van het bourgondische leven houden, natuurlijk inclusief een heerlijke wijn die er goed bij past. Je hebt keus uit verschillende pakketten die voor heren zijn bedoeld, maar de vrouwen zijn ook niet vergeten.

Veel keuze

Speciaal voor je personeel

Het traditionele kerstpakket is tegenwoordig niet maar aan de orde, wanneer je een pakket als bedrijf geeft wil je niets anders zien als blije gezichten. Of je nu een man of vrouw bent, kinderen of geen kinderen hebt er is overal aan gedacht bij het samenstellen van een pakket. Stel je eens voor dat je aan je personeel een Rituals pakket geeft, ze komen helemaal tot rust op Oosterse wijze met de producten die van hoge kwaliteit zijn. Als je wilt laten zien dat je aandacht hebt voor je personeel en alleen maar het beste wilt voor ze moet je zeker dit pakket nemen.

Rituals

Met Sinterklaas is een pakket ook mogelijk

Veel bedrijven geven alleen rond de kerst een kerstpakket aan de medewerkers, maar wist je dat pakkettenexpress.nl ook paketten heeft voor Sinterklaas? Verras je medewerkers met een origineel Sinterklaaspakket, marsepein, kruidnoten, een banketstaaf en nog meer lekkere producten om van te genieten. Op deze manier kun je de kinderen vertellen dat Sinterklaas aan iedereen denkt en overal komt.