Efficiënter koken met deze tips

Snelheid in de keuken is in de horeca belangrijker dan ooit. We willen allemaal zoveel mogelijk mensen aan kunnen en dat begint natuurlijk bij je eigen capaciteit. De mensen die bij je werken hebben hier natuurlijk enorm veel invloed op, maar ook je apparatuur draagt bij aan een efficiëntere werkomgeving. Daarom staan we hier even stil bij wat je met het apparatuur kunt doen om efficiënter te koken!

De juiste indeling van de keuken

Hier begint alles natuurlijk mee, de indeling van de grootkeuken in de horecazaak of hotel. Het is belangrijk dat je goed hebt nagedacht over de indeling ervan zodat mensen elkaar niet in de weg lopen en er efficiënt gewerkt kan worden. Voor de indeling en organisatie van de grootkeuken onderdelen kun je naar Service Equipe Nederland. Zorg ervoor dat je goede kwaliteit onderdelen koopt!

Merrychef apparatuur

De merrychef apparatuur zijn allereerst van hele goede kwaliteit voor je grootkeuken. Een oven is een belangrijk onderdeel van je keuken. Als deze niet snel genoeg is, zullen er ook niet genoeg maaltijden binnen een periode bereid kunnen worden. De ovens van Merrychef kunnen deze snelheid wel aan en hebben een optimale werking als het gaat om eten bereiden. 

Menumaster

De menumaster ovens hebben verschillende uitvoeringen waar je uit kan kiezen. De een combineert microgolf warmte met convectiewarmte waardoor kooktijden verminderd kunnen worden en er sneller gekookt kan worden en kwaliteit omhoog gaat. De ander is bijvoorbeeld geschikt voor fastfoodketens die alleen gericht zijn op de snelheid van een maaltijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *