Drinkflessen bedrukken als promotie

Drinkflessen bedrukken

Na pennen en tassen zijn drinkflessen de meest populaire artikelen om te bedrukken. Dat is natuurlijk niet zo heel gek, want drinken is erg belangrijk. Een mens moet namelijk aan twee liter water per dag komen. Als bedrijf wil je dit natuurlijk ook stimuleren. Lees hier meer over drinkflessen bedrukken als promotie.

Metalen of kunststof drinkflessen bedrukken

Als je voor jouw bedrijf drinkflessen laat bedrukken kun je jouw logo of tekst op de body van de fles laten bedrukken. Als je graag een metalen drinkfles wil, kun je het beste krasvaste lasergravering laten toepassen. Dan weet je namelijk zeker dat jouw logo langdurig zichtbaar blijft. Helaas is dit niet mogelijk in kleur. Wil je liever een kunststof drinkfles? Dan kan dat met tampondruk.

Drinkflessen bedrukken voor elk doel

Ook is het handig om rekening te houden met het doel van de fles. Denk na of je een fles wil waar alleen koude dranken in kunnen, of dat je ook graag wil dat er warme dranken in kunnen die de warme drank ook nog eens langer warm houden? Dan moet er namelijk een ander soort materiaal gebruikt worden. Andere dingen die je van te voren kunt bedenken is of je voor een sportief evenement is. Als dat zo is kun je de drinkfles van een karabijnhaan laten voorzien. Is de drinkfles voor je collega’s die onderweg zijn? Dan is een opvouwbare of een dubbelwandige fles juist weer handig. Deze zijn er voor zowel warme als koude dranken. Bovendien kun je ook nog rekening houden met het milieu. Wanneer je dat wil kun je kiezen voor de optie die vriendelijk is voor het milieu, dat is namelijk de PET recycle versie. Daarnaast is hygiëne een punt waar je op kunt letten, zo zijn drinkflessen die BPA-vrij zijn wat betreft hygiëne een goede keuze.

Drinkflessen gelijk laten bedrukken

Wil je gelijk je drinkfles laten bedrukken om van deze voordelen te genieten? Ga dan naar https://www.bedrukken.nl/ .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *