Dozensluitmachine voor een snelle verwerking van je orders

SK20 Dozensluitmachine

Veel processen in de productie zijn sneller en effectiever gemaakt dankzij technologie. Hetzelfde geldt voor het sluiten van dozen met producten erin. Daarvoor gebruiken veel fabrieken tegenwoordig een dozensluitmachine

Vol-automatische dozensluitmachine

Bespaar tijd en mankracht

Een medewerker inzetten om dozen te sluiten, kan nog steeds. Het is echter in veel gevallen niet aan te raden. Een medewerker kost je namelijk meer geld. Deze persoon kan ziek worden, kan niet eindeloos doorwerken en moet opgeleid worden. Natuurlijk is dat geen probleem, maar als er een gemakkelijker en goedkoper alternatief is dan kiezen veel mensen daarvoor. En dat is er, namelijk de dozensluitmachine.

Wanneer je deze machine aanschaft voor je productie dan kun je die medewerkers inzetten voor andere zaken. Zo bespaar je tijd en mankracht, en kunnen jouw medewerkers zich richten op de taken die niet te automatiseren zijn. Want die zijn er uiteraard ook nog heel veel.

Wat voor soort dozensluitmachine?

Om te bepalen welke dozensluitmachine jij nodig hebt, moet je eerst meten wat voor dozen er gesloten moeten worden. Hoe groot zijn ze, en zijn ze van karton? Afhankelijk daarvan zoek je een dozensluitmachine uit. 

Pacoma

Je personeel omscholen

Wanneer een deel van je productie geautomatiseerd wordt, dan is het natuurlijk gemakkelijk om medewerkers te ontslaan. Maar waarom zou je dat doen? Iemand die al getraind is en bekend met jouw bedrijf, is een waardevol persoon. Leer je medewerkers nieuwe vaardigheden en help ze ontwikkelen. Dat is ook in je eigen voordeel.