De pen onder de pennen

In Europa is de senator balpen de meest verkochte bedrukte pen die er op de markt te vinden is. Continu vernieuwing met andere kleuren en het soort techniek van drukken wat zij gebruiken. Veel kunststof modellen, maar voor degene die meer eisen stellen aan een pen is er ook de metalen uitvoering beschikbaar in het assortiment. De pennen zijn niet alleen mooi, ze schrijven ook goed en liggen heerlijk in de hand. Niet voor niets de beste pen om te krijgen als cadeau of relatiegeschenk.

Senator balpen

Unieke mogelijkheden om te bedrukken

Wanneer je een pen laat bedrukken met een logo of bedrijfsnaam ben je beperkt tot een relatief klein gebied op het huis van de pen. Maar bij de senator balpen kun je soms rondom je tekst laten bedrukken afhankelijk van het exemplaar. Moderne technieken worden gebruikt om je opdruk professioneel op de pen te plaatsen, de metalen clip kan eventueel worden gegraveerd. Ook op gekleurde ondergronden kan er een logo of tekst worden gedrukt.

Senator balpen

Perfect om weg te geven als relatiegeschenk

Omdat de senator balpen op vele manieren is te bedrukken is hij zeer geschikt om weg te geven op evenementen of aan je zakelijke relaties als geschenk. Al ruim 30 jaar worden door het Duitse bedrijf pennen geproduceerd, je snapt dat we dan te maken hebben met een pen die het zeer goed doet in de markt. Miljoenen mensen zijn al blij gemaakt, en worden ieder jaar ook nog steeds vrolijk van deze functionele pen die er ook nog eens mooi uitziet. In Europa met stip bovenaan, in de wereld op nummer drie met deze pen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *