Creëer je eigen huisstijl

ordners bedrukken

Vaak heb je als bedrijf verschillende voorwerpen die je hebt laten bedrukken, meestal om weg te geven aan klanten en relaties. Maar ordners bedrukken doe je voor je eigen bedrijf, om een gestructureerd kantoor te krijgen en een professionele uitstraling. Niets is mooier dan dezelfde ordners in een archiefkast, om een rustig en overzichtelijk beeld te geven voor bezoekers en klanten. Bij Bellea kun je de ordners laten bedrukken, met de teksten en afbeeldingen die je wenst.

Representatief voor de dag komen

Als bedrijf wil je natuurlijk representatief voor de dag komen, wanneer er papieren nodig zijn, of wanneer je belangrijke papieren wilt documenteren. Met ordners bedrukken heb je dan een streepje voor, want iedereen ziet direct dat je professioneel met je onderneming bezig bent. Bij Bellea heb je niet alleen keus met het bedrukken, maar ook met de uitvoering welke ordner je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld verschillende technieken om de ringbanden open en dicht te doen, zo zijn er allerlei dingen waaruit je kunt kiezen.

ordners bedrukken

Presentatie van je bedrijf

Moet je naar een klant toe dan is de presentatie van je bedrijf belangrijk, het is de eerste indruk. Wanneer je bij klanten komt, kun je niet met een wirwar aan verschillende ordners komen. Met ordners bedrukken maak je dus een uitstekende keuze, netjes alle ordners in een huisstijl van je bedrijf. De toekomstige klanten zien direct dat je als bedrijf alles netjes op orde hebt, een eerste indruk kun je namelijk maar een keer maken. Maak ook deze stap en je bedrijf ziet er nog professioneler uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *