Bescherm jezelf en je familie met een brandwerende kluis

Brandwerende kluis

Waarom zou je niet alle voorzorgsmaatregelen treffen die jou en je familie kunnen beschermen? Misschien heb je al wel een alarmsysteem, een waakhond of een digitaal slot op alle ramen en deuren. Maar waarom heb je dan nog geen brandwerende kluis? Het kan niet alleen jou en je familie beschermen in bepaalde situaties, het kan je ook helpen herinneringen te waarborgen.

Brandwerende kluis

Bescherm je spullen en jezelf

Als er brand uitbreekt, dan is er vaak totale paniek. Brand is immers gevaarlijk en je moet jezelf en je familie zo snel mogelijk uit het huis hebben. Natuurlijk denk je op zo’n moment niet aan spullen. Maar achteraf ga je denken: had ik maar een brandwerende kluis gehad. Want al je belangrijke papieren, identiteitsbewijzen, bankrekeningen en eventueel papiergeld dat je in huis had kan verloren gaan in een brand. Het kan je letterlijk duizenden euro’s kosten om alleen al die verloren documenten te vervangen, laat staan de rest van het huis en de beschadigingen daar. Maar er is nog een andere belangrijke reden om een brandwerende kluis aan te schaffen.

Mooie herinneringen bewaren

Brandwerende kluis

Als je aan een brand ontsnapt met je leven dan ben je natuurlijk dolblij. Zeker als je hele familie ook veilig is. Maar dan komt de teleurstelling: al die mooie herinneringen zijn weg. Natuurlijk heb je nog je echte herinneringen maar het zou toch een heel fijn idee zijn dat bijvoorbeeld de fotoalbums van de familie een brand kunnen overleven. Of je favoriete sieraden.