Autotransport opties

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor mensen die van autotransport gebruik willen maken. Zo wordt er vaak voor autotransport gekozen aangezien bestuurders zelf kosten en ongemakken met zich mee kunnen nemen waar veel mensen niet aan denken tot het te laat is. Het inschakelen van autotransport neemt deze risico’s van je over. Deze risico’s zijn onder andere:

Tijd

Soms heb je maar een bepaalde tijd beschikbaar voordat je op je volgende bestemming moet zijn. De verkeersveiligheid schrijft voor dat je om de twee uur een pauze dient te nemen. Dat kan je onder druk zetten om té snel te rijden.

Ongelukken

Drukke wegen, slecht weer, hoge snelheden en afgeleid of vermoeid rijden zijn slechts enkele van de factoren die het risico op een aanrijding verhogen.

Overnachting en voedsel kosten

Als je de auto moet transporteren naar het buitenland, betekent dit dat je onderweg moet stoppen om uit te rusten. Hotelkosten en het onderweg ergens eten kan oplopen in de kosten.

Slijtage en scheuren

Door met een voertuig een aanzienlijke afstand af te leggen, worden er kilometers op de klok bijgeteld. Een auto is gemaakt om alleen veilig een bepaalde afstand af te leggen als hij goed wordt onderhouden. Soms is het een beter alternatief om bij een lange afstand je auto te verschepen of over te vliegen, zodoende komen er niet extra kilometers op de kilometerteller.

De snelste optie om uw auto op zijn bestemming te krijgen is om een auto per vliegtuig te verplaatsen, maar er wordt vrijwel niet voor deze optie gekozen binnen hetzelfde continent gezien dit erg prijzig is en slecht voor het milieu.

Lees hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *