Altijd duidelijk het adres op een pakje

verzendlabels bestellen

Als je een postpakket wil verzenden wil je natuurlijk dat het adres goed leesbaar is, hierdoor voorkom je dat het pakket of zoek raakt of op de verkeerde bestemming wordt afgeleverd met alle nare gevolgen. Verzendlabels bestellen doe je bij crazylabels.nl, deze labels zijn van dezelfde kwaliteit als de originele labels van Dymo. Alleen bij het afrekenen merk je dat onze labels vele malen voordeliger zijn. Leveren kan altijd direct omdat zij een grote voorraad hebben.

verzendlabels bestellen

Meerdere formaten altijd op voorraad

Ga je verzendlabels bestellen hoef je nooit bang te zijn dat je lang moet wachten, crazylabels.nl heeft namelijk van verschillende formaten een grote voorraad labels in het magazijn liggen. Van de kleinste tot de grootste etiketten, het grootste formaat wordt vaak gebruikt als verzendlabel. Om deze labels te printen heb je een XL printer nodig. Op 1 rol verzendlabels zitten ruim 200 labels, hoe meer rollen je bestelt hoe voordeliger de prijs per rol wordt. Nog een reden om verzendlabels te bestellen in de webshop.

Geschikt voor verschillende doeleinden

verzendlabels bestellen

Niet ieder voorwerp of pakket heeft hetzelfde formaat label nodig. Bij een wat groter pakket zal een klein formaat verzendlabel niet duidelijk zijn. Bij verzendlabels bestellen is het dus verstandig om goed te letten op waar ga je de labels voor gebruiken, en het formaat van het label. Zorg er ook voor dat je de goede printer in huis hebt om de labels te kunnen printen, zijn de labels eenmaal geprint dan zal je merken dat je een kwaliteitsproduct in huis hebt tegen een voordelige prijs.