Administratie uitbesteden? Ontdek waarom!

Als ondernemer heb je genoeg te doen. Daarom kan het soms verstandig zijn om bepaalde diensten uit handen te geven. Bijvoorbeeld de administratie. Je bespaart jezelf hiermee een boel tijd én geld. Bovendien heeft een expert op dit gebied er vaak meer verstand van dan jij. Laat je administratie daarom doen door een professioneel administratiekantoor waar je terecht kunt voor advies en kwaliteit.

Ps. Dringend op zoek naar een administratiekantoor? Neem gerust contact op met Administratiekantoor Mulders!

Het voordeel van je administratie uitbesteden

Het uitbesteden van je administratie aan een administratiekantoor in Staphorst kan veel voordelen hebben. Zo bespaar je jezelf bijvoorbeeld tijd en moeite en daardoor indirect ook geld. Ten tweede verdient een boekhouder of administratiekantoor zichzelf vaak terug. Een boekhouder zorgt ervoor dat alle bonnen, facturen en belastingen netjes en zorgvuldig worden verwerkt. Dankzij hun ervaring weten ze tevens al je vragen op dit gebied te beantwoorden.

Waarom een boekhouder inhuren?

Een boekhouder of administratiekantoor huur je doorgaans in om je administratie te laten doen. Ze kunnen je helpen bij advies, voorraadadministratie, btw-aangifte, debiteuren- en crediteurenadministratie, loonadministratie en het verwerken van facturen. De prijs die je betaalt, is afhankelijk van de hoeveelheid administratie die je uitbesteedt.

Tarieven van een administratiekantoor

De tarieven voor het uitbesteden van je administratie aan een administratiekantoor kunnen verschillend zijn. De uiteindelijke prijs wordt grotendeels bepaalt door de grootte van je bedrijf, het kantoor dat je inschakelt en de hoeveelheid werk die je uit handen geeft. Alle werkzaamheden die extra tijd kosten, kosten uiteraard ook extra geld.

Het inschakelen van een boekhouder voor een eenmanszaak kost gemiddeld een paar honderd euro per jaar. Een B.V. daarentegen betaalt een stuk meer, omdat er een AA-accountant ingeschakeld moet worden wegens de complexiteit van de administratie. Vaak kun je telefonisch of via de website van het administratiekantoor een offerte aanvragen. Hierdoor weet je vaak snel en eenvoudig waar je op moet rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *