4 voordelen van een urenregistratie:

Tijdverspilling verminderen


Urenregistraties helpen u te begrijpen waar u arbeid verspilt. Ze helpen bij het onderscheppen van taken die langer duren dan nodig en helpen u bij het nemen van beslissingen over hoe u uw taken kunt optimaliseren.

Nauwkeurige facturen


Urenregistraties helpen u bij het nauwkeuriger kunnen factureren. Ze zijn een manier om uw klanten te laten weten op welke manier u hun projecten efficiënt afhandelt en dat hun geld niet verloren zal gaan. Met urenregistraties hoeven uw klanten zich geen zorgen te maken over het constant controleren van de status van hun projecten, ze laten zien hoeveel tijd u aan ze besteedt en dienen als bewijs van hoe nauwkeurig uw facturering is.

Projectmanagement verbeteren


Urenregistraties zijn verrassend belangrijke hulpmiddelen voor projectbeheer en personeelspanning op de volgende manieren:

– Door de tijd op een project bij te houden, helpt een urenregistratie programma bij het kwalificeren van een werknemer voor een nieuw project, een nieuwe rol of baan op basis van prestaties.

– Door de tijdsduur te analyseren, kunt u de vaardigheid van een werknemer in een bepaald gebied bepalen en deze gebruiken in delen van een project waarvoor ze beter geschikt zullen zijn.

– Ze helpen bij het identificeren van gebieden waar een werknemer meer tijd nodig heeft dan toegewezen en aanvullende training nodig heeft.

– Ze zijn nuttig bij het meten van de algehele efficiëntie van uw project.

– Ze helpen bij het identificeren van de beschikbaarheid van werknemers die aan een project zijn toegewezen, waardoor het gemakkelijk is om de werklast over de groepsleden te verdelen.

– Ze stellen projectmanagers in staat de voortgang te bewaken en op vertragingen te anticiperen.

– Ze helpen projectmanagers de verwachte kosten in te schatten en ze te vergelijken met de werkelijke kosten van het project tijdens de uitvoering.

Bespaar geld voor uw bedrijf


Urenregistraties laten u precies weten waar uw medewerkers precies aan werken. Ze volgen de efficiëntie van werknemers door de hoeveelheid tijd die ze werken te vergelijken met de output die ze produceren. Urenregistraties helpen werknemers te herkennen die slecht presteren en uw op lange termijn geld zullen gaan kosten. Door u te vertellen wie productief is en wie niet, helpen urenregistraties u zoveel mogelijk geld te besparen voor uw bedrijf.